När du spelar på Ryfors Golfklubb trampar du på golfhistorisk mark. Här spelades golf redan 1888! Du spelar på en 18-håls park- och skogsbana av ypperlig kvalitet med både vatten och nivåskillnader som tillsammans skapar en härlig variation på din golfrunda.
Ryfors historia kan du läsa mer om här.
Välkommen till en stimulerande och utmanande golfupplevelse!

16/4 - Nu är elstängslet igång och det är el i övre delen av banan (hål 12-18). Var försiktiga och gå inte för nära stängslet. Robbare och andra frivilliga, ni är helt fantastiska, vilket arbetsinsats. Lokala regler som berör elstängslet kommer presenteras inom kort. Svinga lugnt!

18/4 Årets upplaga av Torsdagsgolfen är igång, först ut är Viktor Ekholm och Christoffer Waern.
Både ”gamla” och nya medlemmar är välkomna att delta i denna uppskattade aktivitet. Torsdagsgolfen pågår varje torsdag fram till mitten av september.
Är du intresserad, besök klubbens hemsida under Tävlingar eller kontakta oss.

13/4 - Drygt 40 personer ställde upp på städdagen. Det var ett härligt gäng som kom laddade för att städa på banan. Solen var framme men det var lite kyligt i luften. Det städades till kl 12.00 sedan bjöds det på korv och fika i klubbhuset.
Tack till alla medlemmar som gjorde banan fin inför öppning!

Vårmöte 2019!
Efter en lång och mörk vinter närmar nu sig Golfsäsongen 2019. Alla medlemmar är välkomna på vårmötet den 24 april 2019 kl 19:00 på Hotel Mullsjö. Samtliga dokument (verksamhetsberättelse, årsredovisning, etc.) kommer att finns i samband med mötet.

RYFORS GOLFKLUBB, MEJERIET, RYFORS, 565 91 MULLSJÖ
TEL: 0392-12884  |  EMAIL: info@ryforsgk.se  |  www.ryforsgk.se