Om klubben

När du spelar golf på Ryfors beträder du golfhistorisk mark. Det var här Sveriges första golfbana anlades 1888.

Ryfors Golfklubb bildades 1988 inför golfens 100-årsjubileum då den gamla korthålsbanan restaurerats. Idag erbjuder klubben en modern 18-håls park- och skogsbana av yppersta kvalité med generösa fairways och stora ondulerade greener. Här möts du av vackra vyer och en befriande tystnad.

På Ryfors prioriterar vi tillgängligheten för medlemmar och greenfeegäster. Vi har en stor husvagnsparkering med utsikt över banan och rangen.

Vår pro anordnar kurser för såväl medlemmar som nybörjare samt träning för juniorer. Klubben har en väl utvecklad tävlingsverksamhet för både damer och herrar.

Som gäst hos Ryfors Golfklubb är vår målsättning att du alltid ska känna dig välkommen och att du ska få en riktigt trevlig vistelse hos oss.

Läs mer om klubbens historia här.