Vi hälsar vår nya pro Emmy Ottosson - PGA Professional välkommen till Ryfors Golfklubb!

Född och uppvuxen med en golfklubba i handen – började spela tävlingsgolf som 11åring tack vare en bra juniorverksamhet på A6GK. Ställde tidigt in siktet på golfgymnasium och hade stora mål om att bli en riktigt duktig golfspelare! Efter gymnasiet blev jag proffs och spelade på Nordea Tour samt LETAS. När säsongens sista tävling var spelad 2017 bestämde jag mig för att lägga klubborna på hyllan och satsa på att bli golftränare. Just nu går jag sista året på Högre tränarutbildningen via PGA of Sweden.

När jag inte är på Ryfors GK så är jag golftränare på A6 Golfklubb i Jönköping.
Min styrka som golftränare är att jag är rak och tydlig i min kommunikation och jag tycker att det är viktigt att vi sätter rimliga mål utifrån dina förutsättningar.
Jag erbjuder möjligheter till nybörjarkurser, privatlektioner samt träning i grupp.
Mitt drömscenario är att på Ryfors GK skapa mer aktivitet och träning hos både medlemmar som gäster!

Varmt Välkomna att boka din lektion eller kurs!
Emmy Ottosson
PGA Professional
emmy@a6golfcenter.se

Träning Privat - Vinterträning

Träning Privat:

Under vintern kommer det även finnas möjlighet till privatlektioner med Emmy. Lektionerna skall genomföras under vintern och sista lektion skall vara genomförd senast 29 februari 2020.

20st första lektionspaketen, 3x25min

KAMPANJPRIS 1199kr, (ord. 1399kr).

Alla privatlektioner kommer ske på A6 GK under vinter.

Jag hjälper dig med upplägget – välkommen att boka dina lektioner via mail på emmy@a6golfcenter.se .

Träning i Grupp - Vinterträning

Träning i Grupp:

Under vintern kommer det finnas möjlighet att träna i grupp en gång i veckan. Gruppträning kommer ske på torsdag förmiddag i A6 Golfcenters regi med Emmy som tränare.

10.30-11.25, (10 pers)
11.30-12.25, (10 pers)
Vi startar igång v.47!!

Anmälan öppnar Onsdag 30/10 klockan. 12.00, via Min Golf, A6 Golfklubb.

Pris: 1999kr – 12+2 veckor inkluderade!

All Grupplektioner är på Sandagymnasiet under vintertid.

Mer information hittar ni på www.a6golfcenter.se , frågor mailas till emmy@a6golfcenter.se