Nybörjarkurser

Grönt kort på två dagar...

Välkommen till våra nybörjarkurser, som ger bra start och introduktion.

I kursavgiften ingår fullt medlemskap 2020 så du kan spela så mycket du vill på vår fina anläggning.

Nybörjarkurser sker under under en helg. Två halvdagar med introduktion i de olika golfslagen. Vi är bara en liten grupp om 10 personer. Efter denna helg gör du ett speltest på banan tillsammans med en s.k. fadder eller markör från klubben.

Parallellt med detta läser du grundläggande regler och golfvett via
borgaspelagolf.se, som är superbra intro. Enkel att göra när det passar dig.

Vi kommer också ordna en återträff då vi repeterar golfreglerna och på nytt gå igenom hur man noterar sitt resultat i scoorekortet och hur handicap fungerar.

År 2021 erhåller du som fyllt 26 år, rabatt med 2000 kr på spelavgiften. Ett fint
erbjudande som ger dig möjlighet att utveckla och träna din golf till reducerat pris.

Hos oss får du hjälp av en PGA-utbildad och engagerad golftränare som har
stor erfarenhet av att bedriva golfträning. Emmy ser fram emot att träffa dig och ge dig bästa möjliga start på ditt golfspel.

"Det blir roligare när man kan"

Juniorer

Äntligen vår!

Och vi är igång med juniorträningar!

Tiderna för barn till och med 9 år är 17.30-18.15.
För juniorer 10 år och äldre gäller
18.30-19.30.

Om det blir många anmälda i varierande ålder kommer vi att starta ännu en grupp där äldre juniorer kan träna ihop.

Alla barn och ungdomar är välkomna. Vi ska se till att träningen anpassas efter din ålder och dina golfkunskaper.

Anmäl er omgående!
Frågor och funderingar? Sänd ett mejl till info@ryforsgk.se eller ring på 0392-12884.

Pris:
200 kr per junior för hela säsongen 2020!

Ryfors Golfklubb

Gröna-kortet-kurser

I kursen ingår
Introduktionshelg med PGA-tränare.
Information om golfklubbens verksamhet.
Uppföljningsträff om regler, golfvett och scorekort mm.
Webutbildning golfvett och regler.
Medlems- och spelavgift 2020.
7 - 12 år                     500 kr
13 - 16 år1.250 kr
17 - 21 år1.895 kr
> 22 år2.495 kr
25 - 26 aprilFullt
30 - 31 aprilFullt
27 - 28 juniFullt
25 - 26 juliFullt
Aug - septFörhandsanmälan

Säkra din plats redan nu.
Anmäl dig till 0392-12884 eller mail till info@ryforsgk.se.

PRO

Vi hälsar Emmy Ottosson -
PGA professional -
välkommen till Ryfors Golfklubb!

Jag är född och uppvuxen med en golfklubba i handen och började spela tävlingsgolf redan som 11-åring. Siktet var tidigt inställt på golfgymnasium och målet var att bli proffs.

Efter gymnasiet blev jag proffs och spelade på Nordea Tour samt LETAS. Efter sista tävling 2017 bestämde jag mig för att bli golftränare. Just nu går jag sista året på högre tränarutbildningen via PGA of Sweden.

När jag inte är på Ryfors GK så är jag golftränare på A6 GK. Min styrka är att
jag är rak och tydlig i min kommunikation Det är viktigt att vi tillsammans sätter rimliga mål utifrån dina förutsättningar.

Jag erbjuder nybörjarkurser, privatlektioner och träning i grupp. Mitt mål är att på Ryfors GK skapa aktivitet och träning hos både medlemmar och gäster.

Varmt välkommen att boka din lektion eller kurs hos mig!

Emmy Ottosson
                                                                       PGA Professional
                                                                       0703-413107, emmy@a6golfcenter.se

Gruppträna med Emmy

Gruppträning med Emmy
Vill du ha hjälp att utveckla ditt golfspel? Vi tränar en timme i veckan tillsammans i en liten grupp för att utveckla och göra ditt golfspel roligare och enklare!
Varje vecka har vi olika teman och vi kommer under tolv tillfällen beröra olika typer av golfslag mm.

Detta ingår i avgiften:
Träning med PGA-Pro, Emmy Ottosson
En gång i veckan. En timme/gång
Max 10 personer
Träning följande veckor:
- Vecka 18-24
- Vecka 33-37
Pris: 149 kr

Anmäl dig nu!
Grupp 1: måndagar kl. 10.00-10.55.
Grupp 2: måndagar kl. 11.00-11.55
Kursen hjälper dig att förbättra och utveckla din golf. Och så träffar du
många andra som också gillar golf.

I din anmälan vill vi ha med följande uppgifter:
Namn, golf-id, mailadress och vilken grupp du vill anmäla dig till.

"Häng med, det blir roligare när man kan"

Välkommen!

Emmy Ottosson