Nybörjarkurser

Välkommen till Ryfors Golfklubb och våra nybörjarkurser! Anmälan är öppen och ni är välkomna att anmäla er. Att börja spela golf på Ryfors GK ger er en bra start och introduktion in i golfen. I er kursavgift inkluderas även fullt medlemskap 2020, som ger er möjlighet att spela så mycket ni vill på vår fina anläggning.

Vår nybörjarkurs sker under en helg, två halvdagar med basintroduktion på grundteknik i de olika golfslagen. Helgens intensivkurs sker i grupp om 10 personer.
Efter denna helg gör ni som spelare ett speltest på banan. Detta görs tillsammans med en annan golfspelare på klubben, en s.k. fadder eller markör, som ansvarar för ditt spelprov. Mer information om detta får ni under kursen.

Parallellt med detta skall ni som nya golfspelare läsa på lite mer grundläggande regler och golfvett via Svenska Golfförbundets nya webportal. Superbra intro och enkelt att göra när det passar dig.
Vi på Ryfors GK kommer även erbjuda en återträff där vi informerar lite mer om de mest viktiga och grundläggande golfreglerna, hur man räknar och för sitt resultat, vad handicap är samt hur vår verksamhet fungerar.

I kursen ingår: Introduktionshelg med PGA-tränare Information om golfklubbens verksamhet 1st uppföljningsträff på klubben med regler, golfvett, scorekort mm. Webutbildning golfvett och regler.

Pris:
År 2020:

7-12 år 500 kr
13-16 år 1.250 kr
17-21 år 1.895 kr
22- 2.495 kr
I priset ingår också medlems- och spelavgift för 2020 på Ryfors Golfklubb. Uppföljningsträff samt informationsträff ingår i kursavgiften.

År 2021:
Har du fyllt 26 år erhåller du rabatt på spelavgiften med 2.000 kr. Nybörjarmedlemskap som ger dig som ny golfspelare möjlighet att fortsätta utveckla din golf med spel på vår bana till reducerat pris.

År 2022:
Övergår du till fullt spel- och medlemsavgift.

Hos oss får du hjälp av en PGA-utbildad och engagerad golftränare som har stor erfarenhet av att bedriva golfträning. Emmy Ottosson, som jobbar hos oss ser fram emot att träffa er och ge er bästa möjliga start på ert golfspel – Varmt välkomna med er anmälan!

Datum:
25-26 April  Fullt
30-31 Maj 7 Platser kvar
7-28 Juni 10 Platser
25-26 Juli 10 Platser

Säkra din plats redan nu. Anmäl dig till någon av kurstillfällena via sms eller ringa till 0726446774 eller skicka mail till info@ryforsgk.se

PRO

Vi hälsar vår nya pro Emmy Ottosson - PGA Professional välkommen till Ryfors Golfklubb!

Född och uppvuxen med en golfklubba i handen – började spela tävlingsgolf som 11åring tack vare en bra juniorverksamhet på A6GK. Ställde tidigt in siktet på golfgymnasium och hade stora mål om att bli en riktigt duktig golfspelare! Efter gymnasiet blev jag proffs och spelade på Nordea Tour samt LETAS. När säsongens sista tävling var spelad 2017 bestämde jag mig för att lägga klubborna på hyllan och satsa på att bli golftränare. Just nu går jag sista året på Högre tränarutbildningen via PGA of Sweden.

När jag inte är på Ryfors GK så är jag golftränare på A6 Golfklubb i Jönköping.
Min styrka som golftränare är att jag är rak och tydlig i min kommunikation och jag tycker att det är viktigt att vi sätter rimliga mål utifrån dina förutsättningar.
Jag erbjuder möjligheter till nybörjarkurser, privatlektioner samt träning i grupp.
Mitt drömscenario är att på Ryfors GK skapa mer aktivitet och träning hos både medlemmar som gäster!

Varmt Välkomna att boka din lektion eller kurs!
Emmy Ottosson
PGA Professional
emmy@a6golfcenter.se

Gruppträna med Emmy

Gruppträning med Emmy:

Utveckla ditt golfspel med hjälp av Emmy.
En timme i veckan tränar vi tillsammans i grupp för att utveckla och
göra ditt golfspel roligare och enklare!
Varje vecka har vi olika teman och vi kommer under 12 tillfällen beröra alla olika typer av golfslag. Detta ingår i träningsavgiften:

Träning med PGA-Pro, Emmy Ottosson
1st träning i veckan
Maxantalet per grupp är 10 stycken personer
Träning sker under följande veckor:
- Vecka 18-24
- Vecka 33-37
Pris: 1499kr

Betalningsuppgifter får du i samband med din anmälan.
Anmäl dig NU! Grupp 1Måndagar kl. 10.00-10.55
Grupp 2Måndagar kl. 11.00-11.55
Ge dig själv bästa möjliga förutsättningarna till att förbättra
just din golf, samt träffa nya och gamla golfvänner på Ryfors GK!

I din anmälan vill vi ha med följande uppgifter:

- Namn
- Golf-id

- Mailadress
- Vilken grupp du vill anmäla dig till

Välkommen med er anmälan!!
info@ryforsgk.se