Här kommer en av årets nyheter. "Ryforsbollen"!
En bra boll till ett bra pris och samtidigt stödjer du Ryfors. 20% av intäkterna för Ryforsbollen kommer tillfalla klubben.

Här kan du få hjälp att hitta en boll som passar för just dig och den kommer sedan levereras med Ida i respektive färg.
Allt du behöver komma ihåg sedan är vilken färg du spelar med då alla modeller är färgkodade så du lätt kommer ihåg vad du spelar för boll.

Allt du behöver göra är att veta hur långt du slår din järn 7a. Klicka på bilden ovan så får du bra hjälp.

När du sedan hittat bollen du vill ha så skickar du ett mail till info@ryforsgk.se och beställer så många bollar du vill ha. Sista datumet för bestälning i den här omgången är 25e April. Då skickar vi in alla beställningarna och bollarna levereras till oss ovh du kan enkelt hämta ut bollarna på klubben.

Har du några frågor eller vill ha hjälp att hitta vlken boll som passar dig bäst hör av dig på mail eller ring på 0392-12884.