SM i golf

Här kommer du att hitta all nödvändig information inför SM GOLF D30 och D50.

Nu är anmälingstiden utgången. Efteranmälan är dock tillåten, sista dag för efteranmälan är 5 dagar innan första tävlingen. Efteranmälan tas emot i anmälningsordning och ska göras till arrangörsklubben, i detta fall Ryfors GK.

Betalning skall finnas på Smålands Golfförbunds bankgiro 5681-6457, dock senast dagen före första start.

Vill ni boka inspel eller ställplats för husvagn/husbil till SM vänligen ring kansliet 0392-12884 eller maila info@ryforsgk.se

Det är klart att Björkhaga Hotell & Konferens kommer att vara på plats och servera mat under SM-veckan.

Boende & Mat

Mullsjö erbjuder allt ifrån förstklassiga hotell till övernattning på vår egen ställplats för husbilar och husvagnar. Läs mer på Boende/mat.

Har du husbil eller husvagn? Då har vi platsen för dig!

Ryfors Golfklubb erbjuder ställplatser till husvagn/husbil precis intill första tee, drivingrange och övningsområde. Man har även nära till klubbhuset och fik. Som närmaste granne och inom gångavstånd ligger även Engelska Villan – Trädgårdscafé. Det är också nära till bad, vandringsleder och anda aktiviteter i det vackra och idylliska närområdet.

Man får tillgång till el samt omklädningsrum, där man kan duscha och byta om. Eftersom vi har många elplatser väljer man själv vilken plats man vill stå på.

Resultat-, Start- & Anmälningslistor